Yıldızeli Ziraat Odası

ZOBİS
Yıldızeli Ziraat Odası > Haberler > ''Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var''

''Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var''

‘’Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’’ projesi kapsamında Odamızda yapılan toplantıya Yıldızeli Kaymakamımız Sn. Furkan ATALIK, Ziraat Odası Başkanımız Ali BALBAY, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner YILDIRIM ,Ziraat Bankası Şube Müdürü Bünyamin AMAN beyin katıldığı toplantıda ‘’Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’’ projesinden tüm çiftçilerimizin bu projeden yararlanması için durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.
‘’Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var’’ projesinden çiftçilerimizin yararlanması için İlçe Tarım Ve Orman müdürlüğüne müracaatların bir an önce yapılarak taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini, Kredi müracaatları ve kredi onayının Ziraat Bankası Müdürü Bünyamin beyin hemen sonuçlandırılması ile ilgili gerekli çalışmaların hızlandırılacağı ve bu Projenin çiftçilerimize çok kazançlı bir yatırım olacağı hakkındaki açıklamalarını dile getiren Yıldızeli Kaymakamımız Sn Furkan ATALIK beye çiftçilerimiz adına teşekkürlerimizi ilettik.